2011. január 19., szerda

A lopás az lopás.

 Sajnálatos módon rengeteg sünink képét ( és egyebeket ) nyúlnak le ( főleg tenyészetek sajnos ) a honlapról és mindenhonnan. Illene egy forrás megjelölést tenni, de természetesen felháborodás van belőle. És nem, ami a neten van nem mindenki és nem szabadon vihető. A dolgok fordítva működnek, megengedhetem, hogy elvigyék. De sajnos kérdezni nem tudnak, ha szólok sértődés van, nem szólok nem foglalkozom vele tovább. Innentől minden képünk vízjelet kap. Nem állt szándékomban ehhez nyúlni, de nincs más. Pofátlanul visznek dolgokat emberek, ha az ember meg meri említeni akkor letapossa, ha más említi akkor egy követ fúj velem.
 Az állataim az enyémek és a képek amiket fotóztam is az én tulajdonomat képezik, arról meg már nem is beszélve, hogy a honlapom is az enyém... mért kell arcátlannak lenni és még háborogni is. Nem az a megoldás ha valaki ilyenért szól, hogy akkor dühében lekapja a képet vagy szöveget... :S
Nem egy olyan honlappal találkozunk mostanában ahol össze vannak vakargatva a dolgok innen-onnan képek meg leírások. Azt gondolom ha valaki nem tud 20 mondatot saját maga írni a sünikről akkor ne kezdjen tenyészteni. Ha nem tud 3 képet maga fotózni ne kezdjen tenyészteni, idegen tollakkal ékeskedni :S Ha meg esetleg nincs elég képe a színek menühöz akkor tessék szépen kérni. Nem mondanám, hogy nem viheti el.
 
Ehhez hasonlóan fognak a képeink ezentúl kinézni. DE! Aki kér és szüksége van képre annak szívesen, illetve a leendő gazdikra annyiban vonatkozik a dolog, hogy a saját kölykeik nálam készült képe is természetesen számukra szabadon felhasználható, hiszen az Ő kedvencük lett. És én magam küldöm át 99%-ban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése