2011. január 4., kedd

2011

 Itt az Új Év. Mi is új almokkal, hírekkel és hasznos infóval jövünk. Hamarosan világra jön az idei év első alma. Van egy almunk ami késésben van, még tavaly kellett volna megszületnie, egy aki a mai napon lenne esedékes de még a fészek építésbe sem kezdett bele ( 250g-ot hízott a feneke a vemhesség alatt ) és egy alom ami 5 nap múlva lenne esedékes ( ma 31 napos elvileg, szóval bármelyik nap jöhetnek már ők is, de azért tartom magam a 36 naphoz ) itt már egész nap készülőben volt a fészek.

Még van néhány gyerek barát sün kölykünk aki a gazdáját várja. Egy Cinnamon pinto hím: csodálatosan szép ( Bloom és Prince kölyke ) és még Glória almából Enigma ( só-bors pinto ) és Eminem ( dark grey ) vár gazdira. Az E alom apukája Belthazor, fekete örökítőek. Torinál pedig még egy kisfiú lefoglalható. Ő valószínűleg szürke lesz. Még Urania almában van két kislány egy albínó és egy leuzist ők is gazdára várnak.

Felkerültek a várható almok közzé a terveim és elképzeléseim a párosításokat illetően, persze ezek még néhol változhatnak. Ezt részben meghatározza a saját gondolatmenetem, milyen színt és milyen típusú kölyköket szeretnék, illetve az előjegyzők is.

Nagy öröm nekem mindig amikor a gazdik képeket küldenek a cseperedő és már felnőtt sünikről. Igyekszem őket itt a Blogban és a Face Book, Alag-Dombi profiljában is közzé tenni. Illetve egy " Sünjeink máshol " című képtárral bővült a Face Book profil. Ide gyűjtögetem a kapott képeket.

Nem utolsó sorban kicsit nem csak sünis témában meg szeretném említeni, a leghatékonyabb és egyben legkisebb sünösünk ( kislányom, Kornélia "Lia" ) óvodás lett novemberben. Most talán kezdünk már belerázódni, így kicsit több sün szelídítés hárul rám, de semmi pánik a sünik az elsők mikor haza ér. Aki a jövőben is a mi kis sünbabáinkkal szeretné megosztani életét, továbbra is bízhat a legszelídebb sünikben. :)


 Melly

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése