2012. július 10., kedd

Mérföldkő!!!

 Egy új fejezethez, egy valóban mérföldkőhöz érkezett a hazai süntenyésztés és tartás.
 Néhányunk összefogásával és kitartó munkájának révén 2012. Június 29-én bejegyzésre került az első hazai ( Európában a második ) sünikkel foglalkozó egyesület.
 Külön köszönet részemről azoknak akik minden segítségüket és tudásukat bele adták, hogy minél előbb elkezdhessünk egy egységes rendszert létre hozni.
 Köszönet illeti: Halmi Gabit, Tóth Bálintot, Szenczi Ildit és Lazányi Károlyt.
 Külön köszönet Bencének és Andinak akik egész évben a segítségünkre voltak a rendezvényeken független attól, hogy cipekedni vagy gondolkodni kellett. :)

 Remélhetőleg egy olyan Új kezdet lesz ahol valóban sikerül a sünök érdekeit szem előtt tartani. Céljaink nem térnek el sokban a többi állatos szervezetétől. Kis plusz számunkra a védett, keleti sünök támogatása és faj mentése ha szorult helyzetbe kerülnek, elveszett kölyökre lelünk vagy betegség miatt segítségre szorulnak. Erre vonatkozóan már az első félé évben indítottunk egy kampányt mely elég sok ember érdeklődését felkeltette. Rengeteg pályázati anyaggal örvendeztettek meg minket a versenybe szállók, ezennel köszönet nekik is.

Egyesületünk rövidítése: MTTE 

Elnők: Zárdáné Bak Melinda
Alelnők: Halmi Gabriella

Ha bármilyen kérdés vagy ötlet merül fel az info@torpesun.hu e-mail címen elértek minket.
Honlapunk: http://torpesun.hu,  itt megtaláltok minden belépéshez szükséges infót, az alap szabályunkat.

 Egyesületünk neve ugyan törpesün névre hallgat de természetesen minden legálisan tartható sünit, sün tanreket szeretettel várunk.

 Hamarosan kezdetét veszi a következő rendezvényünk szervezése melynek időpontja még nincs meg, de valószínűleg ősszel kerül rá sor amikor már nem lesz ennyire meleg.

 A képeket továbbra is folyamatosan várjuk FaceBook oldalunkra a 2013-as naptárhoz, hogy decemberben már a fa alá kerülhessen mindenkinél aki sün imádó. :)  Az oldalunk elérhetősége: https://www.facebook.com/torpesun

 Hamarosan találkozunk :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése