2011. december 14., szerda

Fél éves összegzés 2011/1 Új sünik tenyészetünkben.

 Ebben az évben is sok szép magyar és külföldi sünivel gyarapodott tenyészetünk. Két szín állt előtérben az algerian black és a leuzist. Mindkét szín sok tervem alapja a jövő évre vonatkozóan. Leuzist sün két hím érkezett hozzánk Lengyelorszáhból. Sirius felemás szemű is. Morpheus az elmúlt héten érkezett meg hozzám, így vele zárul a sor idén :P Algerian Black lányaink: Nelli, Fallen Angel és Black Rose. Algerian black hímjeink: Azazeal, Lord Voldemort és Slash. Ők hatan Németországból érkeztek Boonyval aki egy fekete örökítő algerian só-bors kislány. Raven, Black és ő is Lengyekországból jött hozzánk. Digger spanyolországból érkezett, ő egy mini sün fiú. Nagy reményeink vannak benne is a jövőre vonatkozóan. Maya, Rómániából érkezett, Relka pedig Svájcból.
 Több hazai tenyészetből is érkezett hozzánk tüskés idén is.  A Dojkás tenyészetből Leila és Bendegúz, akiket ezúton is köszönök szépen Lazinak. A tüskéshátú tenyészetből Frigyes, Holly és Jelena érkezett, őket Danó Ildikónak köszönhetem. A Pöttömfalvi tenyészetből érkezett Debbi, Dante és Fantom. Őket Hajninak köszönhetem.  A Tüskevári tenyészetből Edison és Fantasy, őket Szenczi Ildinek köszönöm. A Szimatka tenyészetből Lolita jött hozzánk, akit Timinek köszönök. És végül a Hedgie-Heaven tenyészetből Chili és Da Vinci akiket Gabinak és Tamásnak itt is köszönök. :)
 Néhány saját tenyésztésű sünivel is gyarapodtunk: Alanis ( fekete ) aki mini süni és nem régiben adott életet az első alomnak melyben 2 fekete kölyök született. Jamaica Cay álmaim sünije, olyan foltos nozija van amit nem is álmodtam, hogy nekem is sikerül :) Megtartottam egy Elron kislányt Niiat, és megszületett az első double white kölyköm Peaches. Ozzy az első felemás szemű hím kölyköm, Owen szerelem sün :)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése