2013. december 17., kedd

2013 év végi összegzés

2013.

Vége egy újabb sünnel teli évnek.. sok minden történt, de nem lehet néhány sorban besűrítve leírni mindent, pláne nem hangulatokat, érzéseket... azért megpróbálok néhány élményt, érzést és történést leírni. 

Idén már zökkenő mentesen indult mind az egyesület mind a saját tenyészetem élete. Lassan már nem is lehet a kettőt külön választani az egyik következik a másikból és fordítva. Akartam de végül nem számoltam meg hány kölyök került ki tenyészetünkből ebben az évben. Saccolásra is kevesebb mint tavaly. Ami jó! Igyekszem tartani az árakat, nem minden áron kiszorni őket csak mert 6 hetesek és jön a következő alom kell a hely. Minden kölykünk MTTE származási lappal és egyedi azonosítóval került új családjába, tenyészetekbe. Örömmel tapasztalom, hogy egyre többen keresnek meg azzal, hogy chipes sünit szeretnének. 

Idén viszonylag kevés import sün került tenyészetünkbe, de saját picit sem nagyon tartottunk meg, illetve magyar tenyészetekből is kevés kölyök került hozzánk. Hogy párat említsek azok közül akik idén érkeztek hozzánk de még nem volt tölük alom. Ilyen pl: L.A. aki a Vad Gesztenye tenyészetből érkezett barack örökítő kislány. Aztán itt van Dexter aki egy szerelem fiúcska a Sünlandia tenyészetből. Említeném még Oreo-t aki a jelenleg szünetelő Hedgie Heaven tenyészetből jött hozzánk. Jelenleg L.A. és Oreo is megtalálta párját januárban remélhetőleg mindkettőjüktől csodás babák lesznek. L.A.-től apricot, Oreotól Black babákat várunk.

Tenyészetünkben találhatóak meg az éppen szünetelő Hedgie Heaven tenyészet sünjeinek egy része is. Hamarosan tőlük is várunk majd almokat. Leghamarabb Zarte kölykei jönnek világra a tervek szerint. Zarte is nálunk született. 

Egész évben vállaltunk bemutatókat Iskolákban és Óvodákban, ahol is nagy sikere volt a sünjeinknek. Találkozhattatok velünk Börzéken ahol is kiállításokat rendeztünk, és a saját Sün Day elnevezésű rendezvény sorozatunk a VI. alkalomhoz érkezett december 7-én. Remélhetőleg még sokáig folytatódnak ezek a rendezvények és örömmel jön mindenki el hozzánk. 

Jövőre tervezzük frissíteni az állományunkat import állatokkal. Színre vonatkozóan a sztenderd alap színek fognak dominálni. Tervezünk továbbra is fekete színű almokat. Ezekre a kölykökre jelenleg is elég hosszú a várólista. A most születő alomra sem tudunk már előjegyzést felvenni.

Melly

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése