2011. november 27., vasárnap

Sünbemutató






 Tegnap a Kondor Béla sétányon jártunk a 18. kerületben a Vadászgörény kiállításon. A Tüskevár és Hedgie-Heaven tenyészettel közösen mutattuk meg a szép sünjeinket.
 Részemről velem volt: Nelli, Raven, Sirius, Bowe Cay is... és még sorolhatnám, aki ott járt tudja :)
 Tüskevári és Hedgie-Haven részről is képviselte magát Alag-Dombi süni plusz még kedvencem : Barka. :))) Tüskevári részről ott járt a kis méregzsák Fanni aki haza is jött velünk Azazealhez, Milka aki nem is olyan termetes mint Ildi mondja és Bj a fekete szemű leuzist. HH részről Barka mellett aki nem Alag-Dombi de imádom, ott volt Mili baba, Zarte aki termete vonzotta az embereket, hogyan nőtt ekkorára hisz sem Azura sem Full Moon nem lépi át a 300 g-ot .), Illetve eljött vele Myra baba a kis Iron és Jami.
 Jami és Raven az első 3 percben össze veszett így szét lettek ültetve, Raven végig Zarteval volt és meglepően normálisan viselkedett a 2 fiú együtt. Büszke vagyok mindkettőre.
  Holly csúnya mód neki esett Fanninak akit azonnal megvédett Milka így Holly is máshova költözött. :)  Cassandra meglepetést okozott, ő szinte végig aktív volt, a futókereket el nem hagyta ha mégis akor vagy a felborításán ügyeskedett vagy az Ildi által szervírozott wc papír gurigával birkozott. Ebben csak annyi még a meglepő, hogy nem szeret kerekezni és életében nem nyúlt gurigához. De legalább garantált volt egy kis cirkuszi mutatványos is.
 Sokan eljöttek és sokszor vissza is tértek egy kör nézelődés után a sünikhez. Jelena a napot a nagylányommal töltötte aki egész nap jött-ment és mindenki megcsodálhatta :)))
A nap végére mi is és a sünik is elfáradtak. Találkoztunk személyesen olyanokkal is akiket eddig csak a netről ismertünk akik rendszeres látogatói a FB oldalainknak. Nekik is külön köszönöm, hogy eljöttek, hogy kíváncsiak voltak ránk és a sünjeinkre... köszönöm Lazynak is, hogy eljött és egy darabig velünk volt. Ildinek és Gabinak köszönöm a közös "munkát" és a segítséget. Tamásnak a lelki támogatást :P Gabi anyukájának is nagyon örültünk, hogy eljött. Andi kislányának köszönöm a papír sünit :)
 Reméljük hamarosan újabb bemutatóra invitálhatunk titeket.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése