2010. december 22., szerda

Boldog Karácsonyt MIndenkinek!

 Ez az év is elszaladóban, alig van hátra pár nap. Lassan összegzésre kerülnek a 2010-es év történései. Mi is történt nálunk?!
 Év elején kisebb szünetet beiktatva készültünk a tavaszra és a kölykök születésére. Nem is soká váratott magára az idei éve első pár sün babája. Sok különleges színű kölyök is született. Bloom és Prince első közös picinyeiként látott napvilágot az ország első reverse pinto kölyke Vanessa és az első V maszkos süni Vangelis. Mindketten tenyészetünk tagjai maradtak. Nem sokkal később Áfonya-Elron kölykei is megszülettek, tenyészetünk eddigi legnagyobb alma, 8 kölyöknek adott életet Áfonya. Köztük egy leuzist kislánynak Klionak. Majdnem egy időben ezzel az alommal Raffaella- Prince párból született egy fekete szemű leuzist kölyök. Mindketten tenyészetünk tagjai maradtak. A kis hím a Junior Prince nevet kapta.Szintén hosszas várakozás után megszülettek az első fekete kölykök is, és sok szép fekete örökítő kölykünk is világra jött. Belthazor remek hím és gyönyörű kölykök születtek tőle. Eddig a párjai voltak Piper, Luna és Glória. Jelenleg Glóriával közös kölykei 3 hetesek és még a mami mellett nevelkednek. Ebben az alomban egy fekete pinto hím kölyök született, Erasure. Az év második felében több saját tenyésztésű nőstény is világra hozta első almát. Roxana és Urania babái csodaszépek lettek. Vangelis is apa lett! Nagy örömöm leltem Azura és Amaretto kölykeiben is. Amaretto-Csillag párból szép sötét snowflake kölyköcskék születtek négyen. Azura-Full Moon párból pedig egy csodálatos foltos arcú hím Zarte, egy csodaszép és óriási só-bors snowfalke hím Zeusz és egy tünemény kislány, Zima baba. Azura és Amaretto azért is fontos mert Ők Honey és Bozont kölykei. Honey és Bozont nálam született és a kölykeik visszakerültek hozzám. Így a vonal szépen halad tovább :) 
 Örültünk, idén jó pár kölyök került tőlünk külföldre is. 
 Idén még egy almot várunk Thaliától, reményeink szerint kisebb méretű  és különleges színű kölykök lesznek.
 Összegezve: Idén is sok-sok örömöt és munkát adtak a sünjeink de megérte mert szeretjük őket. Szépek a kölykök és aranyosak... jövőre is csodálatos és barátságos kölykökkel várjuk a sünre vágyókat.

 2010. december 22.

 Békés Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!

 Melly és a sünik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése