2010. március 10., szerda

Várható kölykök

 A hónap vége fele remélhetőleg újabb babák születnek tenyészetünkben. Elsősorban Bloom és Prince babáit várjuk nem kis izgalommal. Reményeim szerint akad az alomban Leuzist kölyök is majd. Aztán Kristály és Lucius közös babái is a küszöbön vannak kb akkor mint az előző alom. Angel és Elron újra egy fészekbe került, reményeim szerint most végre sikeres volt a pároztatás különleges és sötét kölyköket várok. Végül a befogadott lányom Molly is Luciussal egy fészekben lakik jelenleg, tőle foltos arcú kicsik várunk.

 Néhány lányunk vendégeskedett: Raffaella a Tüskevár kennelben Bozontnál. A kölyköket március utolsó napjaira várjuk. Kókusz pedig Döménél járt a Dömeházi tenyészetben. Az ő babáikat április elejére várjuk.

 Nálunk vendégeskedett Minna akinek már a napokban világra kellene hoznia babáit Drakulától. És Teo is nálunk lelt párra Marcipán személyében, aki nagyon lelkesen udvarolt. Az ő kölykeiket szintén április első napjaira várjuk. Minna és Teo kölykeire a Domeházi kennelben lehet előjegyezni. Minnatól sötét, Teotól világos kölyköket várunk.

 Remélhetőleg a közel jövőben több kennelek közti frigy fog létre jönni. De erről a késöbbiekben egy újabb bejegyzésben fogok hírt adni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése